Skip to content

Про монаха-українофоба з Почаєва

Про монаха-українофоба з Почаєва published on No Comments on Про монаха-українофоба з Почаєва

#ФейкЩепки. Це писали 29 липня після так званого «інтерв’ю» Ростислава 28 липня. Хоча я з перших секунд не вірив, що то «правдиве інтерв’ю», бо по всьому було очевидно, що то стьоб, але застерігся писати про це, тобто, що впевнений, що це фейкове «інтерв’ю». А знаєте чому застерігся?

Бо коли писав про «книжечку», про яку тисячі християн поширювали фейк, що вона видана ніби Міністерством освіти і ніби буде чи є обов’язковою для вивчення дітьми в школах, то мені деякі поважні священнослужителі писали, що наразі не час писати, що це брехня. Бо ця брехня ніби допоможе зупинити наступ гомопропаганди і гомодиктатури. Але якраз гомопропаганда і гомодиктатура базується на обмані, а не на правді про людину очима Божими. І ми ніби хочемо брехнею зупинити гомопропаганду і гомодиктатуру, разом, звісно, з елементами правди. Та хвиля про «книжечку» накрила тисячі євангельських християн в ФБ.

Монах «накрив» може не тисячі, але сотні євангельських християн і пасторів поширювали це «інтерв’ю» з гнівними дописами. Щодо правди про «книжечку» мене назвали тоді якогось лиха і дива лібералом і захисником гомоцінностей. Тому з сумом спостерігав як стьоб Ростислава Федорко з «Братства» Корчинського поширювався з «праведним гнівом». В мене особисто питання не до Ростислава, а до людей, які вважають, що критичне мислення в умовах інформаційної війни – не від Бога, а від сатани, і разом з тим поширюють фейки з остервенілим (перепрошую за термін) праведним гнівом. Олена Кулигіна, думаю, потрібно якусь методичку простеньку розробити з інформаційної гігієни, не більше як на одну сторінку, бо сьогодні, на жаль, не так багато людей читає довші методички… Хоча в мене є великий скепсис, що така методичка допоможе… Промовчав тиждень, бо з різних обставин не було здоров’я тоді про це писати, чи щось пояснювати… Всім нам Божої благодаті і милості, і не забуваймо, що гріхопадіння людини почалось з неправильної відповіді на питання тої самої сатани: «А чи правду сказав Бог?»…….

Пруфлінк: http://m.expres.ua/#!/n/303233


Канал «Дорожных щепок» в Telegram:
https://t.me/shchepki

Leave a Reply

Primary Sidebar

Secondary Sidebar